Jeugdwerk.

 

 

Geloven in God en leven in het vertrouwen dat Hij als een Liefdevolle Vader, met je door het leven gaat is heel kostbaar en waardevol!

Immers het geloven dat je er nooit alleen voor staat, laat je op een positief, krachtige manier in het leven staan en kun je ook beter omgaan met tegenslagen die je in jouw leven tegen kunt komen. Want: "Samen sta je sterk!".

Samen willen we met jou ontdekken wie God is en wie Hij voor ieder mens en dus ook voor jou wil zijn!

 

Op de catechese, de clubs, kindernevendiensten en tienerdiensten praten we hier met elkaar op een eigentijdse manier over.

 

In de kerkdiensten willen wij als gemeenteleden samen, God danken voor wie Hij voor ons is, door te danken en te zingen en Hem vragen ons te helpen om zo in het leven te staan, zoals Hij dat graag ziet, geïnspireerd door het luisteren naar Gods woord, het samen zingen en bidden.

Vind je de kerkdiensten soms wat moeilijk te begrijpen, kom dan eens naar de Iepen Doarren diensten, de kindernevendiensten (voor basisschoolkinderen) of tienerdiensten (voor jongeren op het voortgezetonderwijs in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar). In de submappen kun je meer informatie over de activiteiten voor de jeugd vinden.

* Jeugdnieuws.

* Catechisatie.

* Clubs.

* Iepen Doarren Commissie.

* Kerkcafé.

* Kindernevendiensten.

* Oppas.

* Tienerdiensten.

 

Succes en wil je er meer over weten, dan mag je ons dat natuurlijk altijd vragen, want daar zijn we voor! 

 

Jaap Vlasblom (predikant),

Nynke Stallinga (jongerenwerker),

Wieta Poelstra en Ingrid Stoker (jeugdouderlingen).