VACATURE PROTESTANTSE GEMEENTE NIJ BEETS,

De protestantse gemeente Nij Beets is op zoek naar een predikant(e) voor 24 uur. Wij zoeken naar een enthousiaste, verbindende predikant(e) voor 0,6-0,7 fte. Een predikant(e), die het Woord weet te vertalen naar het leven van vandaag. Die creatief en vernieuwend is én in het bijzonder oog heeft voor onze jeugd en hun ouders. Het een uitdaging vindt om na een moeilijke pandemie-periode samen met de gemeente, de kerk weer als plek van aanbidding en ontmoeting voor iedereen te maken. Iemand die de Friese taal (minimaal) passief beheerst of bereid is zich die eigen te maken.

Wie zijn wij?

Nij Beets ligt in Zuidoost Friesland. Een dorp met ongeveer 1700 inwoners en een Protestantse gemeente van bijna 500 leden. Nij Beets is een actief dorp met een kerkgemeente waarin men naar elkaar omziet. Er is een ruime, karakteristieke pastorie met fantastisch uitzicht beschikbaar.

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature en onze gemeente is te vinden in de profielschetsen en in de informatiegids

 

Profielschets predikant

 

Profielschets Gemeente

 

Informatiegids

 

Procedure

 

Ge√Įnteresseerd?

Wij nodigen u dan van harte uit te reageren. Uw schriftelijke sollicitatie en CV ontvangen wij graag voor 30 juni via: klaskehm67@gmail.com of per post t.a.v. Beroepingscommissie PG Nij Beets, p/a De Bjirk 10, 9245JD Nij Beets.
Heeft u nog vragen dan kunt u mailen naar klaskehm67@gmail.com of bellen met Klaske Hoekstra 06-13910215

 

 

 

 

De jeugd van onze gemeente wil u al vast graag een introductie geven van onze kerk, en het dorp middels de volgende vlog: